₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Αυξημένες οι κλοπές και οι διαρρήξεις


      Σε Γιάννινα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα τα τελευταία κρούσματα



Τα περιστατικά.....
Στο Πέραμα Ιωαννίνων, όπως ανακοίνωσε χθες η Αστυνομία, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ένας 44χρονος Έλληνας και ένας 36χρονος Αλβανός, οι οποίοι διέρρηξαν, παραβιάζοντας παράθυρο, ισόγεια κατοικία. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας πτυσσόμενος σουγιάς, μήκους 15 εκατοστών, ένα μεγάλο κατσαβίδι και ένα ζευγάρι γάντια.

  Στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθησαν τρεις Βουλγάρες, ηλικίας 50,32 και 19 ετών, για κλοπή τσάντας από 34χρονη Ελληνίδα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις τρεις δράστιδες και από την έρευνα προέκυψε, ότι είχαν κλέψει από κοινού την τσάντα 34χρονης σε ταβέρνα της περιοχής
 Στο Ψαθάκι Πρέβεζας, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι και μέσα σε λίγη ώρα, όσο έλειπαν οι ιδιοκτήτες του, αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας πάνω από 5000 ευρώ!
Στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας δυο Αλβανοί δράστες ηλικίας 20 και 25 χρόνων έκλεψαν μια μοτοσικλέτα, όμως σχεδόν αμέσως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους εντόπισαν στην Ηγουμενίτσα, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας που διέταξε την απέλασή τους καθώς βρίσκονται παράνομα στη χώρα.
Στα ακριτικά Κτίσματα Ιωαννίνων άγνωστοι τρύπωσαν σε σπίτι ηλικιωμένης και άρπαξαν ό, τι έβρισκαν. Όμως, για… κακή τους τύχη, την ώρα που φόρτωναν τα κλοπιμαία σε φορτηγάκι, έγιναν αντιληπτοί απο περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή.