₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!!!



ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΒΟΡΕΙOΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.

Για όσους δεν γνωρίζουν το ζήτημα αυτό θα πρέπει να γυρίσουν τον χρόνο πίσω η ακόμα καλυτέρα ένα βιβλίο της παλιάς η και νεότερης ιστορίας .Αρχικά να δουν από ποτέ κατοικούσαν στην περιοχή έλληνες,  τη έχουν προσφέρει οι νεότεροι βορειοηπειρώτες στην Ελλάδα, ποια η θρησκεία τους και ποιοι οι αγώνες που έδωσαν και ακόμα δίνουν για να είναι ακόμα αυτό το μέρος ελληνικό να ακούγεται η ελληνική γλώσσα και να παραμείνει η θρησκεία  άθικτη.
Όμως ο φόρος τιμής προς τους  πεσόντες ποιος είναι? Ίσως το ξεπούλημα των εδαφών, των δικών τους πιστεύω ,της ανδρείας και της γενναιότητας  .Αυτό θα πρέπει όλοι να το αναρωτηθούμε και ιδιαίτερα ορισμένα άτομα και παρατάξεις  που συνέβαλλαν και συνεχίζουν να βάζουν σε δεύτερη μοίρα στο ζήτημα αυτό και τους ίδιους τους ομοεθνής  τους .

Το κείμενο αυτό γράφετε για να αναδείξει αυτό το πρόβλημα και συντάσσετε από άτομα που δεν έχουν κανένα συμφέρον απλά αγαπούν την πατρίδα τους και είναι διατεθειμένοι να δώσουν και την ζωή τους προκειμένου αυτά τα εδάφη όπου οι παππούδες τους  έδωσαν τον δικό τους αγώνα να παραμείνει ζωντανό  το ελληνικό στοιχείο. Τέρμα λοιπόν η υποκρισία και η αδιαφορία δεν μπορεί οι βορειοηπειρώτες να γίνονται μπαλάκι και να βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα για συμφέροντα ορισμένων. Ποτέ κανείς μας δεν ούτε ζήτησε ούτε ελεημοσύνη απλά την στήριξη και ένα στήριγμα που λέγεται μητέρα Ελλάς .Αυτό που επιζητούμε  είναι τα εδάφη αυτά να παραμείνουν ελληνικά τα ήθη και τα έθιμα  και η θρησκεία θα παραμείνουν ακέραια  .Πράγμα που αρχίζει να περνά από τα μυαλά και την ψυχή μας ότι μαχόμαστε μονοί μας με μοναδικό στήριγμα τη αρχιεπισκοπή που μάχεται με νύχια και με δόντια να για τον ελληνισμό. Όμως αυτό δεν αρκεί τον τελευταία 10 έτι βλέπουμε την αλβανική κυβέρνηση να προσπαθεί να αλβανοπιοιηση τη βόρεια ήπειρο, καθώς δεν αναγράφει στην ταυτότητα την εθνικότητα και όλες οι απογραφές έγιναν χειμώνα καθώς οι αλβανοί αξιωματούχοι γνωρίζουν ότι ο πλειοψηφία των βόρειο ηπειρωτών βρίσκετε στην Ελλάδα θέλοντας να δείξουν ότι πλέον η μειονότητα των ελλήνων έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, πράγμα για το όποιο οι ελληνικές κυβερνήσεις αδιαφόρησαν  .Εκτός αυτού έχουν δημιουργηθεί αλβανικά εθνικιστικά κινήματα που έχουν ως σκοπό τον εκφοβισμό των ελλήνων βορειοηπειρωτών και το εκδιωγμο τους .
Τρανταχτά παραδείγματα ο άτυχος συμπατριώτης μας στην χειμαρα ΑΡΕΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ, ένας νεαρός  που ξυλοκοπήθηκε άγρια από αλβανούς στην χειμμαρα και ο λόγος γιατί μιλούσε ελληνικά, εμπρησμούς σε πολλά  χωριά όπου κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές και σπίτια, σπάσιμο σταυρών στα νεκροταφεία ,προπηλακισμούς ατόμων ,βανδαλισμούς στα σπίτια ομογενών και για όλα αυτά ούτε μια προσαγωγή από τις αλβανικές αρχές .
Το πράγμα δεν σταματά εκεί το αλβανικό κράτος σε συνεργασία με ορισμένους προδότες που ακλουθούν προκειμένου να αποκτήσουν μερίδιο από την πίτα  αποδέχονται ψευδή στοιχεία που προσκομίζουν αλβανοί από υποτιθέμενα κτηματολόγια της Κωνσταντινούπολης που δείχνουν ότι γης  ανήκει  σε προγόνους τους .Επίσης το αλβανικό δασαρχείο παραχωρεί εκτάσεις προς ενοικίαση για 99 χρόνια  ελληνικά εδάφη χωρίς την έγκριση των ελλήνων κατοίκων.
Θα  πρέπει να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα στο θέμα και τα εδάφη άνηκαν και θα συνεχίσουν να ανήκουν σε έλληνες ,από πλευράς Ελλάδος δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο αποσιωπώνται όλα αυτά καθώς εδώ είναι προφανές ότι υπάρχει καταπάτηση δικαιωμάτων κατά της μειονότητας και απλά αρκέστηκαν στην παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας (με πολιτογράφηση παρακαλώ) και όχι επειδή το δικαιούμασταν.

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ.