₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ



Τον τελευταίο καιρό η πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών χρηστών. Η τακτική είναι το μπλοκάρισμα, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προφίλ συναγωνιστών και βουλευτών πέφτουν χωρίς λόγο. 
Η συγκεκριμένη ηλεκτρονική λογοκρισία μόνο τυχαία δεν ήταν, αλλά έρχεται να προστεθεί στην μανιώδη προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής.

Πώς είναι δυνατόν να μην ρίχνουν τα προφίλ παιδεραστών, ομοφυλοφίλων, πορνιδίων και άλλων ατόμων που προσβάλουν τη δημόσια αιδώ και να ασχολούνται με τον Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα;
Είναι φανερό πως τις επόμενες ημέρες θα κάνουν ότι μπορούν, θα χρησιμοποιήσουν στην πολιτική σκακιέρα όλα τα πιόνια που διαθέτουν, καναλάρχες και δημοσιογραφίσκους, παπαγαλάκια και κομματόσκυλα, αναρχοαριστερούς και παρακρατικούς τρομοκράτες, ώστε να φοβίσουν τους Έλληνες και να τους στρέψουν ως καλά μαντρόσκυλα στο κατ΄ επίφαση «δημοκρατικό» τους μαντρί. 
Σε ένα πράγμα μόνο συμφωνούν: η Χρυσή Αυγή είναι επικίνδυνη για το πολιτικό σύστημα της μίζας, της διαφθοράς τους και των δωσίλογων της διεθνούς τοκογλυφίας, καθώς ως μη ελεγχόμενη δύναμη θα αποκαλύψει όλα όσα έχουν φροντίσει να κρύψουν από τον Ελληνικό λαό. Διότι ο κόσμος αφυπνίζεται ενάντια στην φορομπηχτική πολιτική τους, στην ανοχή και στο σπονσοράρισμα των λαθρομεταναστών, στις μίζες και την εθνική ενδοτικότητά τους.

Εμπρός λοιπόν συναγωνιστές Χρυσή Αυγή μέχρι τη Νίκη.