₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Στο έλεος αλλοδαπών κακοποιών οι ακριτικές περιοχές της Ελληνοαλβανικής μεθορίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ιωάννινα, 13-05-2013

ΘΕΜΑ: «Στο έλεος αλλοδαπών κακοποιών οι ακριτικές περιοχές της Ελληνοαλβανικής μεθορίου»



Την Παρασκευή 10-05-2013, το Γραφείο Τύπου του Κινήματός μας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ να πάψει να υβρίζει την Χρυσή Αυγή και να ασχοληθεί με την εγκληματικότητα που έχει κυριολεκτικά πνίξει τη χώρα. Καθημερινά δολοφονούνται, ληστεύονται και κακοποιούνται συμπολίτες μας και ο Δένδιας αλωνίζει τα τηλεοπτικά στούντιο για να συκοφαντήσει έναν νόμιμο πολιτικό φορέα.
Υπενθυμίζουμε σε όλους τους υβριστές μας ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι... "ναζιστικό κόμμα", είναι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα που αντιμάχεται το καθεστώς της απάτης, της διαφθοράς και της υποταγής.»

            Δυστυχώς, «πριν αλέκτωρα φωνήσαι», η εν λόγω ανακοίνωση αποδείχτηκε προφητική και επαληθεύτηκε με τον πιο άσχημο τρόπο. Οι ιδιαζόντως ειδεχθείς ανθρωποκτονίες και οι ένοπλες ληστείες  που διέπραξε ο 30χρονος αλβανός λαθροεισβολέας στα Κτίσματα Πωγωνίου το βράδυ του Σαββάτου 11-05-2013, είναι εγκλήματα μίσους. Ο τρόπος και η κτηνωδία με την οποία έδρασε, καθώς επίσης και οι ενέργειές του αμέσως μετά τη διάπραξη των εγκλημάτων, αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι σκοπός του δεν ήταν η απόκτηση περιουσιακού οφέλους, αλλά η άσκηση απάνθρωπης βίας εναντίον Ελλήνων. Το κίνητρο του 30χρονου αλβανού ήταν ο ανθελληνισμός και μόνον αυτός. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν διαπραχθεί (και εξακολουθούν να διαπράττονται) χιλιάδες αντίστοιχα εγκλήματα από αλλοδαπούς σε βάρος Ελλήνων, με την ανοχή του ανίκανου μεταπολιτευτικού καθεστώτος.

Είναι βέβαιον ότι ο αλλοεθνής κακούργος δεν προβληματίζεται καθόλου για την σύλληψή του από την ΕΛ.ΑΣ. Γνωρίζει ότι θα φιλοξενηθεί δωρεάν για κάποια χρόνια στις φυλακές της χώρας μας και εν συνεχεία θα αποφυλακιστεί και θα είναι πάλι ελεύθερος για να συνεχίσει την εγκληματική του δράση. Οι αστείες επιχειρήσεις τύπου «Ξένιος Ζευς» δεν λύνουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να αποδιοργανώνουν την επιχειρησιακή λειτουργία της Αστυνομίας. Η εγκληματική πολιτική των Κυβερνήσεων της Μεταπολίτευσης κατάφερε να μετατρέψει εκτός από τη Βόρειο και τη Νότιο Ήπειρο σε κατεχόμενη από τους αλβανούς περιοχή. Η ανεμπόδιστη πορεία του δράστη με κλεμμένο αυτοκίνητο για περισσότερα από 50χλμ. σε μια περιοχή που είναι πλησίον των συνόρων και υποτίθεται ότι καλύπτεται από μπλόκα συνοριοφυλάκων, δηλαδή από το χωριό Κτίσματα μέχρι το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, καθώς επίσης και η πολύωρη περιπλάνησή του εντός αυτής, επιβεβαιώνουν τη διαπίστωση ότι η περιοχή της Ηπείρου έχει μετατραπεί σε μία λεωφόρο ανεμπόδιστης εγκληματικής δράσης και ιδιαίτερα διεξαγωγής λαθρεμπορίου όπλων και ναρκωτικών εξ αλβανίας.

Είναι επιβεβλημένο να ενισχυθεί άμεσα η δύναμη των Αστυνομικών Διευθύνσεων σε όλο το μήκος των Ελληνοαλβανικών συνόρων και των γειτονικών περιοχών. Να χορηγηθεί στους Αστυνομικούς βαρύς αμυντικός και επιθετικός εξοπλισμός και να επαναλειτουργήσουν άμεσα τα στρατιωτικά φυλάκια που έκλεισαν τα τελευταία χρόνια. Είναι αδιανόητο ο Στρατός να είναι ουσιαστικά απών από τη φύλαξη των Ελληνοαλβανικών συνόρων. Σε κάθε περίπτωση αποτελεί επιτακτική ανάγκη να αναληφθούν νομοθετικές πρωτοβουλίες για την πάταξη των εγκλημάτων μίσους των λαθρομεταναστών σε βάρος των Ελλήνων και να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο ανύπαρκτος Υπουργός Δημόσιας Τάξης. Ο αποτυχημένος Δένδιας μαζί με τον Φον Αντωνάκη πανηγύριζαν την Μεγάλη Πέμπτη ότι «Η Αστυνομία έχει επιβάλλει τη νομιμότητα» επειδή παρεμπόδισαν τη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Συντάγματος. Η πραγματικότητα τους διέψευσε δραματικά. Το μόνο που έχουν πραγματικά επιβάλλει στους Έλληνες είναι η ξενοκρατία και η υποδούλωση.


Ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β΄ Πειραιώς Ιωάννης Λαγός κατέθεσε σήμερα επίκαιρη ερώτηση για το προκείμενο θέμα στους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, η οποία θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το πρωί της Πέμπτης 16-05-2013. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεσμεύεται ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την επίλυση του προβλήματος της εγκληματικότητας.  

Χρυσή Αυγή-Πυρήνας Ιωαννίνων