₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-5-2014


Η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών βρίσκει την δύναμη της Χρυσής Αυγής στην 'Ηπειρο ενισχυμένη σημαντικά. Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στη περιοχή μας, με την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Κίνημα μας, οι συμπολίτες μας έστειλαν ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα προς την μνημονιακή κυβέρνηση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημα τους εμπρός στην μνημονιακή λαίλαπα που καταδυναστεύει την πατρίδα μας ...
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες του Πυρήνα μας που όλες αυτές τις ημέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μαχόμενοι απέναντι σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, και συνέβαλλαν ουσιαστικά στον εκλογικό μας θρίαμβο.

Με υψηλό φρόνημα, με αξιοπρέπεια, με Πίστη στον Αρχηγό και στις Ιδέες μας θα συνεχίσουμε τον ολομέτωπο αγώνα μας για Πατρίδα και Ελευθερία. Είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και αποφασισμένοι και δεν πρόκειται να κάνουμε μισό βήμα πίσω. Μαζί με τον λαό συνεχίζουμε τον δίκαιο εθνικό και κοινωνικό μας Αγώνα.

Απαιτούμε από το αντεθνικό καθεστώς Σαμαρά - Βενιζέλου την άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού και όλων των Εθνικιστών Πολιτικών κρατούμενων.