₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.ΜΙΧΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ύποπτο σκηνικό που δημιουργεί μια σειρά από ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν καταγράψαμε την Κυριακή το απόγευμα στο σπίτι του βουλευτή της Χ.Α, Νίκου Μίχου, στην Πεντέλη.

Ως γνωστόν ο βουλευτής που είναι κατηγορούμενος σε συμπληρωματική απολογία για παράνομη κατοχή όπλων(ένα συλλεκτικό όπλο του πατέρα του και μια κυνηγετική καραμπίνα, κατά τους ισχυρισμούς του τα οποία κατείχε για την προσωπική του προστασία αφού το όνομα του αναφέρεται σε προκηρύξεις αντάρτικου πόλεων)αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο προφυλάκισης και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι του στην Πεντέλη. Από όσα διαπιστώσαμε όμως και από όσα καταγράψαμε,  ούτε κατ’ όικον περιορισμός υπάρχει ούτε η στοιχειώδης φύλαξη μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφαση από το Συμβούλιο Εφετών, παρά το γεγονός ότι ο


Νίκος Μίχος τηρεί στο ακέραιο τους περιοριστικούς όρους μέχρι να βγει η απόφαση.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του βουλευτή στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ένα πολύ περίεργο παιχνίδι παίζεται από τις διωκτικές και δικαστικές αρχές εις βάρος του με κακόβουλο σκοπό: “Είτε δεν με φυλάνε γιατί με παροτρύνουν να το σκάσω είτε με στοχοποιούν και με αφήνουν απροστάτευτο”, μας λέει ο ίδιος. Για τις ίδιες περιπτώσεις, τόσο η βουλευτής Ελένη Ζαρούλια που βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό στο σπίτι της φυλάσσεται  όσο και ο συνάδερφός του, Δημήτρης Κουκούτσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μίχος έχει καταγγείλει εδώ και ενάμιση μήνα ότι του έγινε περίεργο “πέσιμο” έξω από το σπίτι του από δύο επιβάτες άγνωστης μηχανής.

Εδώ κάτι συμβαίνει. Οι αστυνομία έχει λάβει εντολές για φύλαξη; Ή έχουμε δικαστές για τα πανηγύρια;

Δείτε τι μας είπε ο βουλευτής



ethnoshellas.gr