₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ


Προς: Τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Θέμα: « Τοποθέτηση της Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο επί του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 »

Κύριοι Σύμβουλοι δεν θα μιλήσουμε σαν ειδικοί, διότι το θέμα το έχουν εξαντλήσει οι συνομιλητές και η οικονομική υπηρεσία σας Ένα όμως θα πούμε σαν Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο δεν συναινούμε σε ειλημμένες αποφάσεις κυβερνητικών εντολών και κατ' επέκταση Ευρωπαϊκών της Ελληνόφωνης κυβέρνησης.
Σε λίγο δεν θα υπάρχουν Καλλικρατικοί η Εθνικοί προϋπολογισμοί γιατί τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων δεν θα τα διαχειρίζεστε εσείς αλλά μια Ευρωπαϊκή επιτροπή που θα χειραγωγεί και καθορίζει τους προϋπολογισμούς, συνέπεια αυτού η παύση Εθνικών Ευρωπαϊκών Κυβερνήσεων.
Όσο το καταλάβουμε νωρίς και αφυπνιστούμε από την επερχόμενη λαίλαπα θα είναι ευτυχία για την
Πατρίδα και την Περιφέρεια μας Θα μου πείτε πως μπορεί να μην υπάρχουν Καλλικρατικοί προϋπολογισμοί? Απλά δια νόμου συστάθηκε ο Καλλικράτης και με νόμο μπορεί να παύσει, όταν δεν θα  εξυπηρετεί σκοπούς στους επιτήδειους ουδέτερους.
Επίσης ακούσαμε τον αγορητή συνάδελφο της πλειοψηφίας να λέει σχετικά με την οικονομική έξοδό μας από την στενωπό και δημιουργία πλεονασμάτων, για μας καλό ακούγεται αλλά λείπει ο δράκος.
Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα μετά από τις τοποθετήσεις των συνομιλητών η Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο δεν έχει ουδεμία σχέση με την οικονομική Επιτροπή είτε σαν μέλος είτε σαν συμμετοχή γι αυτό δεν στηρίζουμε τον ειλημμένο πολύ-ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και τους εντολοδόχους αυτού που απώτερος σκοπός τους είναι η δημιουργία Ευρωπαϊκών πόλεων κρατών και έτσι απέχουμε κι από την ψηφοφορία σας.

Αναγνώστου Κωνσταντίνος
Ελληνική Αυγή Για την Ήπειρο