₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ‏

                                
Στα Ιωάννινα και γενικά στην Ήπειρο, τα ΜΜΕ (κρατικοί - ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και ραδιόφωνα), κατά την πάγια τακτική τους, αποφεύγουν να αναφέρουν ή να προβάλλουν την πολιτική δραστηριότητα του κόμματος μας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, της τρίτης πολιτικής
δύναμης της χώρας. Επιπρόσθετα στις πολιτικές εκπομπές και συζητήσεις, δεν προσκαλούνται εκπρόσωποι του κόμματος. Η μόνη αναφορά δημοσιογράφων και ΜΜΕ γίνεται στα πλαίσια δικαστικού ρεπορτάζ και συκοφάντησης, πάντα όμως με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως
"φασιστικό μόρφωμα" και "νεοναζί". Η μονοδιάστατη αυτή αναφορά έχει στόχο την αποσιώπηση της πολιτικής δραστηριότητας και την κατασυκοφάντηση του κόμματός μας, παραβιάζοντας ταυτόχρονα κατάφωρα την ελευθερία του τύπου.
Όλα τα παραπάνω συνιστούν παραβίαση του Συντάγματος, μονοπώληση των
ΜΜΕ υπέρ μονωμένων ιδεών και συμφερόντων και φίμωση της φωνής χιλιάδων συμπολιτών μας. Παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες στον τοπικό τύπο και στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), συνεχίζεται η συστηματική και συνειδητή αποσιώπηση της πολιτικής δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής όπως επίσης και της εκλεγμένης παράταξης στην Περιφέρεια Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο.

Κύριε Περιφερειάρχα εσείς και οι υπόλοιπες Δημοκρατικά εκλεγμένες παρατάξεις που χαίρουν προστασίας και εξυπηρέτησης από τα ΜΜΕ δεν έχετε να μας πείτε κάτι γ΄αυτό το τόσο σοβαρό θέμα που ταλανίζει την Περιφέρειά μας,ως πότε θα τηρείτε ένοχη σιωπή.

Έτσι νοείτε όλοι εσείς την Δημοκρατία μας.

Διαβάστε στη συνέχεια το άρθρο της ιστοσελίδας και θα καταλάβετε ποιοι
και με ποίο τρόπο κοροϊδεύουν τον Ηπειρωτικό λαό.

http://epirus-tv-news.blogspot.gr/2015/05/blog-post_174.html


Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή Περιφέρεια Ηπείρου 
                                                                                         Κωνσταντίνος Αναγνώστου