₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

2 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ





Την προηγούμενη νύχτα στο Κιέβο Σάββατο προς Κυριακή ο εφημέριος του ναού της Αγίας Μάρτυρος Τατιάνας βρέθηκε κοντά στην οικία του σε κρίσμη κατάσταση.

Οι δράστες πυροβόλησαν 2 φορές τον ιερέα στο κεφάλι.Σύμφωνα με τις πρώτες πλγροφορίες οι εγκληματίες ήταν δύο και μετά την διάπραξη της εγκληματικής τους ενέργειας τράπηκαν σε φυγή.

Ο π.Nikolaev μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο  όπου και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Соседи о покушении на священника:  Преступники ждали его под дверью

Όλα συνέβησαν όταν ο εφημέριος της Μεγαλομάρτυρος Τατιάνας ο π.Nikolaev, επέστρεφε στο σπίτι του.Συναντήθηκε με τους επίδοξους δολοφόνους του.Ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία αφού ήταν αυτήκοοος της απόπειρας και βγαίνοντας είδε τον κληρικό να αιμοραγεί στα σκαλοπάτια.

Ο π. Νικολάεφ  ανήκει στην Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία δικαιοδοσίας  του Πατριαρχείου Μόσχας. (1tv.ru 26/7/15)

Η απόπειρα δολοφονίας του έγινε στην οικία του κοντά στο σταθμό του μετρό «Μινσκ». Το Σάββατο περίπου στις 20:00 επέστρεφε στο σπίτι του ο 44χροςνος ιερέας. Χαιρέτησε τον θυρωρό, και ανέβηκε από τις σκάλες στον τρίτο όροφο.Πριν από την πόρτα του διαμερίσματός του τον περίμεναν δύο άνδρες λέει ένας από τους ενοίκουςτου κτιρίου.

Η αστυνομία άνοιξε μια έρευνα για την  απόπειρα φόνου εκ προμελέτης.Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει το κίνητρο αυτής της απόπειρας  δολοφονίας του ιερέα της.Δεν ήταν μια απόπειρα ληστείας γιατί οι δράστες δεν αφαίρεσαν το παραμικρό από τα πράγματα τουιερέα ούτε υπάρχει ίχνος ληστείας ή κλοπής.  Ούτε ήταν απλή επίθεση μια ενέργεια που περιορίζεται σε έναν διπλό πυροβολισμό στο κεφάλι τόνισε ωστόσο πηγή της επισκοπής.

ΠΗΓΗ: dimpenews.com