₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟ!


Ξεκίνησαν οι παραιτήσεις στην κυβέρνηση που ορκίστηκε το πρωί, αφού είναι ολοφάνερο πως αυτή η κυβέρνηση δεν θα κρατήσει πολύ και θα αντικατασταθεί από κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας, όπως ήταν και το αρχικό σχέδιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο τηλέφωνο με τον Πάνο Καμμένο -σε ανοιχτή ακρόαση γιατί έχει σπάσει και τα δυο χέρια του στην πάλη με το Μνημόνιο- και του έθεσε ζήτημα για τον υφυπουργό Υποδομών και Δικτύων, Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος είχε αναρτήσει ρατσιστικά, αντισημιτικά και ομοφοβικά σχόλια στο Twitter.Ο Πάνος Καμμένος παραίτησε από το Twitter τον Δημήτρη Καμμένο, γράφοντας πως δεν χωράνε δυο Καμμένοι στην ίδια κυβέρνηση, γιατί θα γίνει η κυβέρνηση στάχτη και μπούρμπερη.

Οι χρήστες στα social media έχουν ξεσηκωθεί υπέρ του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος τόλμησε να πει αλήθειες, αφού η χώρα έχει γεμίσει λαθρομετανάστες, Εβραίους και αδερφές που την οδήγησαν στην χρεοκοπία και στα Μνημόνια.

Εξαίρεση στην εκστρατεία συμπαράστασης στον Δημήτρη Καμμένο αποτελούν οι Συριζαίοι, που τους έπιασαν ξαφνικά οι ευαισθησίες τους στα κοινωνικά ζητήματα, λες και δεν ήξεραν τόσο καιρό τις απόψεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και νόμιζαν πως είναι τόσο προοδευτικοί όσο οι ίδιοι.

Ο Δημήτρης Καμμένος διαψεύδει τα tweet που έγραφε και δηλώνει πως τον είχαν ψεκάσει, οπότε τα tweet δεν μετράνε, γιατί τα έγραφε ψεκασμένος.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Καμμένος δήλωσε πως θα πάει με τον Αλέξη Τσίπρα στο μνημείο της Καισαριανής, για να καταθέσει λουλούδια στη μνήμη των γκέι Εβραίων που έπεσαν θύματα των Ναζί στη συναγωγή στη Μύκονο.

Ως επικρατέστερος αντικαταστάτης του Δημήτρη Καμμένου φέρεται ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «πoυσταριό» τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, αλλά μετά του ζήτησε συγγνώμη και τον παντρεύτηκε στην Ολλανδία.

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου επιβεβαιώνουν πως όλη αυτή η αναστάτωση με τον Δημήτρη Καμμένο είναι σχέδιο της κυβέρνησης, για να ασχολούνται τα χάπατα με διάφορους βλαμμένους -που πήραν και υπουργεία- και όχι με το Μνημόνιο που τους φόρεσαν ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του.

(Την φωτογραφία του Δημήτρη Καμμένου από την σημερινή ορκωμοσία της κυβέρνησης, την τράβηξε ο Jo Di.)