₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΟΥ

Εξιχνιάστηκε από το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία του ηλεκτρολόγου, η σορός του οποίου εντοπίσθηκε στα νταμάρια Ασπροπύργου.

Η σορός του άνεργου ηλεκτρολόγου, Σπύρου Αγγέλου εντοπισθηκε (04/10) στην περιοχή ΤΙΤΑΝ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, είχε βληθεί απο κυνηγετικό όπλο.
Από αναφορές των οικείων του, ο 54χρονος άνεργος ηλεκτρολόγος, πήγαινε συχνά στην περιοχη για να μαζέψει ξύλα.Ο δράστης όπως προέκυψε κατά την προανακριτική έρευνα, πυροβόλησε τον Σπύρο Αγγέλου με το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο στη συνέχεια πήρε μαζί του, ενώ απέσπασε και το αυτοκίνητο του θύματος το οποίο οι Αστυνομικοί εντόπισαν σε χαράδρα σε μικρή απόσταση από το σημείο της συμπλοκής. Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, είχαν εκφράσει την εκτίμηση, ότι δεν ήταν προσχεδιασμένη δολοφονία, αλλά στιγμιαία αντίδραση, με το δράστη να πυροβολεί και να τραυματίζει θανάσιμα τον 54άχρονο.

Όπως εξακριβώθηκε, δραστης της δολοφονίας, είναι βοσκός, το χειμάδι του οποίου βρίσκεται στην περιοχή. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο 54άχρονος κατά το παρελθόν του είχε θανατώσει αμνοερίφιο από το κοπάδι, τσακώθηκαν έντονα και με το κυνηγετικό του όπλο τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Για την ίδια υπόθεση είχε εξετασθεί από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, και ανήλικος Αλβανός εργάτης, σε ποιμνιοστάσιο της περιοχής, δεν προέκυψαν σε βάρος του στοιχεία ενοχής και αφέθηκε ελεύθερος. Κατά την προανακριτική διερεύνηση της υπόθεσης, προσδιορίσθηκε ως υποπτος ο βοσκός κλήθηκε προς εξέταση και τελικά ομολόγησε ως δράστης της δολοφονίας τοου 54άχρονου.

Ο δράστης παραπέμφθηκε ενώπιον του Εισαγγελεά.