₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΚΑ

Σπύρος Μπαρτζώκας "ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ"

Ανακοίνωση στάλθηκε προ ολίγου στο PrevezaBest από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής, Σπύρο Μπαρτζώκα.

Με την ανακοίνωση του ο κ.Μπαρτώκας σχολιάζει την ενέργεια του κυβερνητικού βουλευτή κ.Μπάρκα να μην παρευρεθεί στην εξέδρα των επισήμων, αλλά και τα όσα σχετικά δήλωσε (Ο κ.Μπάρκας) μετά το πέρας της παρέλασης, όπως σας ενημερώσαμε εδώ.Η ανακοίνωση του κ.Μπαρτζώκα αναφέρει τα εξής:

"Η πολιτική υποκρισία του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Κου ΜΠΑΡΚΑ, η επιλεκτική του ευαισθησία σε θέματα δημοκρατίας, παρ΄ότι τώρα που έπεσαν οι μάσκες του κόμματός του εξακολουθεί τους θεατρινισμούς! Μακάρι να εξέφραζαν ελάχιστη ευαισθησία στους Έλληνες που υποφέρουν, στα φτωχά λαϊκά στρώματα που εξαθλιώνονται, στους πένητες συμπατριώτες μας. Σ΄όλους αυτούς που εκμεταλλεύτηκε, που χρησιμοποίησε το κόμμα του, τάζοντάς τους λαγούς με πετραχήλια για να ανέλθει στην εξουσία.


Έχει βέβαια κι ένα δίκιο ο άνθρωπος! Τι δουλειά έχει μ΄εμάς ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΩΝ; Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να υποτιμήσει τους σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες που τίμησαν με την ψήφο τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ούτε έχει δικαίωμα να υποτιμά τους συμπατριώτες μας που, με την δική τους ψήφο επέλεξαν την Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο καθώς κι εμένα να τους εκπροσωπώ ως περιφερειακός σύμβουλος στην περιφέρεια Ηπείρου. Οι πολιτικές ατιμίες και τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν και τα όριά τους. Αυτός έπρεπε να ντρέπεται να εμφανιστεί μετά τα τόσα ψέματα, μετά από τόσες πολιτικές ατιμίες του κόμματός του και την επαίσχυντη εκμετάλλευση των ψηφοφόρων του και του Ελληνικού λαού. Αν μη τι άλλο του έκανε καλό να παρακολουθήσει την παρέλαση μαζί με τον λαό! Μήπως και έτσι, επιτέλους αφουγκρασθεί τα προβλήματά του.


Όσο για το Φασίστας: <<.....στις μέρες μας, οι μεγαλύτεροι Φασίστες, είναι ενδεδυμένοι με τον μανδύα του αντιφασίστα, του δημοκράτη, του φίλου του λαού.........>> "Πιέρ Πάολο Παζολίνι από το ποίημά του 'Στους Έλληνες Φοιτητές, με μιαν ανάσα,".


Σπύρος Μπαρτζώκας
Περιφερειακός Σύμβουλος
Ελληνική Αυγή