₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΤΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δυναμικό παρόν στο πανηπειρωτικό συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων έδωσε η Χρυσή Αυγή και από τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου.Η συγκέντρωση έγινε στον κόμβο της 'Αρτας, στη γέφυρα Καλογήρου,με συμβολικό κλείσιμο της εθνικής οδού για μία ώρα.

Το μήνυμα στην ανύπαρκτη κυβέρνηση τρομοκρατών ήταν : Αντιστεκόμαστε στον θάνατό μας και ο αγώνας που ξεκινάει σε όλη την Ελλάδα, δεν θα αποτρέψει μόνο τα μέτρα αλλά θα θέσει ερωτηματικά και στην κοινωνία για το που θέλουν να πάνε την Ελληνική Οικονομία. Στις 18 του μήνα αγρότες και κτηνοτρόφοι, από τους 4 νομούς της Ηπείρου, θα κατεβούν στην Αθήνα με λεωφορεία για να συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση.

Την παράσταση στο συλλαλητήριο έκλεψε η 24χρονη Μυρτώ Λύκα, η οποία είναι πρόεδρος των κτηνοτρόφων της Θεσπρωτίας. Η νέα Ελληνίδα αγρότισσα επισημαίνει πως εάν περάσουν τα επαχθή μέτρα, τότε θα κλείσουν και οι υπόλοιπες αγροτικές επιχειρήσεις.

Η Χρυσή Αυγή με πλήρη πρόγραμμα για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στην περιοχή μας και γενικότερα της χώρας , στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτοκτηνοτρόφων και θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην δύσκολη προσπάθειά τους.