₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ: ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΚΑΙ ΠYΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ (ΦΩΤΟ)



01:00  
Μόλις τώρα ανακοινώθηκε ότι η Γαλλία έκλεισε τα σύνορα της για να μην διαφύγουν οι τρομοκράτες αλλά και για να μην μπουν και άλλοι που μπορεί να έχουν σχέση με το δίκτυο που οργάνωσε τις επιθέσεις. Ήδη οι πρώτοι στρατιώτες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στους δρόμους ενώ από τα ΜΜΕ καλούνται οι πολίτες του Παρισιού να μείνουν μέσα στα σπίτια τους.



Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί της Παρασκευής τη ζωή τους και δεκάδες είναι βαρύτατα τραυματισμένοι ύστερα από πσυντονοσμένες τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στο κέντρο του Πατισιού, ενώ μέχρι αυτή την ώρα ακούγονται πυροβολισμοί και επικρατεί πανικός στην Πόλη. Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί: Επίθεση στο εστιατόριο Μικρή Καμπότζη, πυροβολισμοί στο μετρό στο 11ο διαμέρισμα, επίιεση ενόπλων σε μπαρ που γινόταν ροκ συναυλία εκει που κτατούνται 100 άτομα όμηροι και βομβιστική επίθεση στο Stade de France την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο φιλικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανία.


Όπως μεταδίδει το france 24 οι τροκομκράτες εισέβαλαν στο Bataclan ουρλιάζοντας “Αλλάχ Ακμπάρ και πυροβόλησαν κατά του πλήθους”