₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αιφνιδιαστική (;) επίσκεψη πραγματοποίησε στην πόλη μας ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κ. Δένδιας. Ο εν λόγω υπουργός προήδρευσε σύσκεψης στο Μέγαρο της Αστυνομικής Επιθεώρησης Ηπείρου στα Γιάννινα με την συμμετοχή όλων των αστυνομικών διευθυντών και εκπροσώπων της Πυροσβεστικής, όπου συζητήθηκε η επιχειρησιακή ετοιμότητα στην Ήπειρο, καθώς και τα προβλήματα που απασχολούν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Όπως γίνεται συνήθως δεν έδωσε καμιά απάντηση στα ουσιαστικά προβλήματα που απασχολούν τους ένστολους, αλλά αναφέρθηκε σε γενικότητες και αερολογίες.

Επίσης επισήμανε το μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών στην Ήπειρο, οι οποίοι συλλαμβάνονται και κρατούνται σε ακατάλληλες εγκαταστάσεις. Σε ότι αφορά την ίδρυση Κέντρου Φιλοξενίας και Τουρισμού λαθρομεταναστών στα Γιάννενα, ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα, επισημαίνοντας: «Συζητήσαμε το θέμα διεξοδικά στη σύσκεψη που προηγήθηκε. Μου κατέστη σαφές ότι το Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών είναι απαραίτητο για την περιοχή».
Οι θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα παραπάνω θέματα είναι ξεκάθαρες:
1) Ειδικό μισθολόγιο για αξιοπρεπή διαβίωση των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφάλειας. 
2) Αναδιάταξη και εκσυγχρονισμός των σωφρονιστικών καταστημάτων με σαφή διαχωρισμό στο είδος και την βαρύτητα των πράξεων. Αναμόρφωση του αστυνομικού κώδικα και της σχετικής νομοθεσίας. Μέτρα πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας για παραδειγματισμό και αποφυγή, ώστε να σταματήσουμε να είμαστε ο τόπος έλξης εγκληματιών.
3) Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
Η αυτοκτονική αυτή πολιτική για την Ελλάδα έδωσε το μήνυμα στους επίδοξους λαθραίους όλου του κόσμου την εικόνα ότι, αν καταφέρουν να μπουν μπορεί και να νομιμοποιηθούν. Εμείς η Χρυσή Αυγή ζητάμε την περιφρούρηση των συνόρων μας (χερσαία και υδάτινα) από επίλεκτα τμήματα του Ελληνικού στρατού μας σε συνεργασία με τη FRONTEX. Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να δούμε κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών στην Ήπειρο και να γίνουμε θεατές σ’ ένα χιλιοπαιγμένο έργο με λοβιτούρες και λαμόγια που θα καρπωθούν πολλά εκατομμύρια ευρώ από τη δημιουργία, τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεων και τη σίτιση των λαθρομεταναστών. 
Οι υπερπαραγωγές σύλληψης λαθρομεταναστών των τελευταίων μηνών, με την "βοήθεια" της τηλεοπτικής κάμερας, σε συνδυασμό με τα Κέντρα Λαθρομεταναστών, δείχνει ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν έχει αντιληφθεί το έγκλημα που συντελείται.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠYΡΗΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ