₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Εθνική Αντίσταση!

Εθνική Αντίσταση!
Την μεγαλειώδη και θριαμβευτική για τον Ελληνικό Λαό και τον Λαϊκό Εθνικισμό ημέρα της 6ης Μαΐου 2012, ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δήλωσε προς τους εκπροσώπους του Τύπου, Έλληνες και ξένους πως το αποτέλεσμα των εκλογών σηματοδοτούσε την συνέχιση της Χούντας του Μνημονίου. Όμως, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αρχηγός, τα ίδια αυτά αποτελέσματα αποδείκνυαν περίτρανα πως θα συνεχιζόταν και η Εθνική Αντίσταση του Ελληνικού Λαού, η Εθνική Αντίσταση μέσω του Πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής!

Ένα χρόνο και μερικούς μήνες μετά, το αντεθνικό Καθεστώς των διεφθαρμένων, η Χούντα του Μνημονίου επιδίωξε με αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις να εξαλείψει την πολιτική έκφραση της Εθνικής Αντίστασης. Στο διαμορφωθέν κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας, τρομοκρατίας πηγάζουσας εξ ενός κέντρου αλλά εκφρασθείσα υπό διαφόρων καναλιών (πολιτικών, δημοσιογραφικών κ.λπ.), το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συναισθανόμενο την ιστορική του ευθύνη έναντι του Ελληνικού Λαού, αμύνθηκε με κάθε διαθέσιμο μέσο, κατορθώνοντας να αντέξει και να παραμείνει όρθιο εν μέσω καταιγίδας παράνομων συλλήψεων, προφυλακίσεων, πολιτικών δολοφονιών και τόνων λάσπης εκ μέρους των δημοσιογραφικών πραιτόρων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είχε από την αρχή της πολιτικής εις βάρος του σκευωρίας διακηρύξει: θα αμυνθούμε, θα αντέξουμε, θα αντεπιτεθούμε!
Ατέλειωτα κύματα συκοφαντίας και ψεύδους έπεσαν πάνω στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Εκείνο όμως παρέμεινε ακλόνητο και στέρεο, ένας αδιάσπαστος και αμετακίνητος ογκώδης βράχος Πίστης και Θέλησης στον Σκοπό. Και ο Πολιτικός Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία, θα πρέπει άπαντες να γνωρίζουν, πως διεξάγεται για έναν Σκοπό: την απελευθέρωση της Πατρίδος και του Λαού μας από την Τυραννία των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους.
Απομένουν περίπου δύο μήνες ακόμη, μέχρι τις εκλογικές αναμετρήσεις σε ευρωπαϊκό και τοπικό-περιφερειακό επίπεδο. Οι πολιτικές δυνάμεις οι οποίες όχι μόνον έχτισαν από το υπόγειο μέχρι το ρετιρέ το αισχρό και σαθρό συνάμα μεταπολιτευτικό έκτρωμα αλλά πολύ περισσότερο, αγωνίζονται λυσσωδώς σήμερα για τη συντήρησή του, έχουν συνενωθεί σε ένα μέτωπο το οποίο καταχρηστικώς καλείται «συνταγματικό» τόξο. Κι όλες αυτές οι δυνάμεις της δεξιάς ολιγαρχίας του πλούτου και των νεόπλουτων κρατικοδίαιτων της αριστεράς, γαυγίζουν από τσοντοκάναλο σε τσοντοκάναλο κι από κιτρινοφυλλάδα σε κιτρινοφυλλάδα, ούτως ώστε να ενισχύσουν επικοινωνιακά πιθανή αντισυνταγματική μεθόδευση της Χούντας του Μνημονίου για να τεθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή/και εκτός εκλογών.
Είναι τόσο «δημοκράτες» οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής, ώστε ακόμα και σήμερα  διαρρέουν πως μπορεί να επέλθει μέσω πολιτικής απόφασης η απαγόρευση στην Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στις εκλογές. Να επέλθει δηλαδή η κατάργηση των πολιτικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού, δικαίωμα συνταγματικά κατοχυρωμένο.
Ο Σαμαράς και η κλίκα του, σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με τα κόμματα της αριστεράς όσο κι αν προσπαθούν εκείνα να πείσουν περί του αντιθέτου, επιδιώκει την εξάλειψη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Τούτη είναι άλλωστε η εντολή του προέδρου ενός σιωνιστικού οργανισμού των ΗΠΑ ονόματι Δαυίδ Χάρις, εντολή η οποία επικροτήθηκε από τις πολιτικές ηγεσίες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ αλλά και Σύριζα, σε ξεχωριστές συναντήσεις που είχε ο πρώτος μαζί τους.
Είναι πραγματικά ατυχές για τον Αντώνη Σαμαρά και τους εντολείς του, το γεγονός πως είναι αδύνατο να εξαλείψει τον Ελληνικό Λαό. Δυστυχώς για τους σχεδιαστές κι εκτελεστές της συνταγματικής εκτροπής, ο Ελληνικός Λαός δεν συμμερίζεται τις θέσεις της Χούντας του Μνημονίου, ούτε κι εκείνες των πρόθυμων χαφιέδων της αριστεράς. Η Χρυσή Αυγή έφτασε στο σημείο από τον Μάιο του 2012 μέχρι σήμερα, να έχει τριπλασιάσει τουλάχιστον την πολιτική της επιρροή στο εκλογικό σώμα. Προέλαση επί εδάφους το οποίο αντίθετα με όσα οι διώκτες προσδοκούσαν, υπήρξε φιλικό για εκείνη και απόλυτα εχθρικό για τους υπολοίπους και δη για τον θρασύδειλο πρωθυπουργό και την κυβερνητική συμμορία που εξουσιάζει τυραννικά έναν ολόκληρο Λαό, σέρνοντάς τον στην εξαθλίωση δίχως ίχνος οίκτου.
Επί δύο σχεδόν έτη, στελέχη και μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή γίνονται με ενθουσιασμό δεκτά σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος. Μοναδική παραφωνία στις εκδηλώσεις συμπαράστασης του απλού Λαού προς τους Χρυσαυγίτες, θλιβερές μειοψηφίες κρατικοδίαιτων αριστερών οι οποίες κινδυνεύουν να απολέσουν τα προκλητικά τους προνόμια. Αντίθετα, τα στελέχη της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, οι αυτοαποκαλούμενοι «δημοκράτες» παραμένουν επιμελώς κρυμμένοι από τους εξοργισμένους συμπατριώτες μας και σίγουρα αυτό δεν είναι ένδειξη της αγάπης που τους τρέφουν. Επιπλέον, τα κόμματα της αριστεράς κατορθώνουν να συγκεντρώνουν σε κλειστές αίθουσες μερικές δεκάδες κομματικοδίαιτους, αδυνατώντας πλέον να πείσουν για τα «σοσιαλιστικά» τους προγράμματα.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, εν μέσω πολιτικής δίωξης η οποία του στερεί αντισυνταγματικά και παράνομα τον Αρχηγό και βουλευτές του, εν μέσω μεθοδεύσεων με τις οποίες διεκόπη η κρατική της χρηματοδότηση -την οποία λαμβάνουν κανονικά και ανελλιπώς τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς-, εγκαινιάζει νέες Τοπικές Οργανώσεις σε όλη την χώρα, συνεχίζει αδιάλειπτα τον Πολιτικό Αγώνα και κερδίζει χιλιόμετρα πολιτικού εδάφους στην μάχη για την πολιτική επικράτηση του Λαϊκού Εθνικισμού.
Εκεί όπου σήμερα οι φιλελεύθεροι και οι μαρξιστές μαζεύουν τα συντρίμμια τους, υψώνονται περήφανα και θριαμβευτικά οι Σημαίες των Ελλήνων Εθνικιστών και τα Λάβαρα του Έθνους, καταδεικνύοντας πως η Πίστη είναι δυνατότερη και από τη φωτιά!
Χιλιάδες Συναγωνιστών, η μαχόμενη Ελληνική Νεολαία, οι Εργάτες και οι Αγρότες μας, τίμιοι εργαζόμενοι, επαγγελματίες και άνεργοι τάσσονται ένθερμα στο πλευρό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αναγνωρίζοντας σε αυτό την μοναδική πολιτική δύναμη Εθνικής Αντίστασης ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους.
Η πολιτική επικράτηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, δεν θα είναι απόρροια απόφασης ξένων κέντρων εξουσίας, ούτε της ποικιλόμορφης παρασκηνιακής υποστήριξης της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, αλλά αποτέλεσμα του Θριάμβου της Θέλησης ενός ολόκληρου Λαού ο οποίος μάχεται μέχρις εσχάτων για να αποκτήσει ξανά την Ελευθερία του!
Ευάγγελος Καρακώστας