₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Χθες το απόγευμα 09/03/2014 ,πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ελεούσα Ιωαννίνων η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο”για την τοπική αυτοδιοίκηση. Σε μια κατάμεστη αίθουσα γεμάτη πάθος ανακοινώθηκαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Ήπειρο καθώς και οι υποψήφιοι αντιπεριφειάρχες για τους επιμέρους Νομούς.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης Ηλίας, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Μιχάλης Αρβανίτης ενώ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον άδικα προφυλακισμένο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρήστο Παππά από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Ηπειρώτης βουλευτής της Χρυσής Αυγής μέσα από τα κελιά της Τιμής έστειλε το δικό του αγωνιστικό μήνυμα τονίζοντας όλοι μαζί μέσα και έξω από την φυλακή θα δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα στην χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά στις προσεχείς εκλογές  που έρχονται.

Την εκδήλωση αυτή προσπάθησαν να "χαλάσουν" φασιστικές ομάδες 60-80 ανθελλήνων από τον χώρο του ΚΕΕΡΦΑ, ΚΚΕ μ-λ, & ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι οποίοι όπως διακρίνουμε στην φωτό είναι οπλισμένοι και φορούν κράνη.

Αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν τους αναρχικούς εγκληματίες φασίστες ώστε να μην δημιουργησουν επεισόδια και χτυπήσουν έντιμους και αξιοπρεπείς Ελληνες πολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής!
Τα φασιστικά αυτά υποκείμενα εφόσον δεν μπόρεσαν να κάνουν τις εγκληματικές τους ιδέες πράξη αποσύρθηκαν και συνέταξαν δελτίο τύπου το οποίο έστειλαν σε blog βόθρο σαν τα μούτρα τους των Ιωαννίνων   με αισχρά ψευδή!
Γράφουν εκεί "η αστυνομία είναι αγαστός συμπαραστάτης των νεοναζί" και για τους τιμημένους απόστρατους αξιωματικούς του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής ανυπόστατες κατηγορίες και σε αυτά είναι υπεύθυνος και ο διαχειριστής του ηλίθιου blog που φιλοξενεί ασυναρτησίες από τέτοια άτομα,που κυκλοφορούν με ξύλα κράνη και πέτρες φοβερίζοντας τους πολίτες!
ΥΓ: ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ!

ΥΓ2: MΠOΡOYME ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ  Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΤΕΛΙΚΑ!

ΠΗΓΗ http://www.ethnoshellas.gr/index.php/2-uncategorised/843-fasistes-anarxokommounistes-eggklimaties-prospathisan-na-xalasoun-ekdilosi-tis-ellinikis-avgis-sta-giannena