₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

TO ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ... ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"!!!

Φαίνεται πως πλησιάζουν οι εξετάσεις εξαπάτησης και προπαγάνδας στην Εζεκία Παπαϊωάννου, με την Προοδευτική Ιωαννίνων να επιδίδεται σε ένα αγώνα δρόμου πλάνης και ψεύδους έτσι ώστε να πάρει τα πρωτεία μεταξύ των υπόλοιπων παραρτημάτων του ΑΚΕΛ.
Κατ'αρχάς αποφασίζουν να απέχουν από την παρέλαση που γίνεται για την απελευθέρωση της πόλης, επικαλούμενοι πως δεν θέλουν να παρελάσουν και να τιμήσουν εκπροσώπους συγκεκριμένου κόμματος που θα παρευρίσκονταν στην παρέλαση. Δεν αντιλαμβάνονται πως η παρέλαση δεν γίνεται για να τιμήσει τον εκπρόσωπο του οποιουδήποτε κόμματος, ιδίως όταν έκαστο με τον ρόλο του έχει φέρει την Ελλάδα σε αυτή την πάνδεινη κατάσταση, αλλά πρόκειται για ένα ελάχιστο φόρο τιμής στους ηρωικούς Μπιζανιομάχους που πολέμησαν για την απελευθέρωση της πόλης και την ενσωμάτωσή της στον εθνικό κορμό. Ιδιαίτερη σημασία μεταξύ των θρυλικών μαχητών, αποτελούν για εμάς οι Κύπριοι εθελοντές, όπως ο Χριστόδουλος Σώζος και ο Μιχαήλ Στιβαρός.
Όντας απόντες, φωνασκούν για δήθεν φασιστικά συνθήματα, όπως «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ», «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ, ΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ», παραβλέποντας με τον πιο αισχρό και ειδεχθή τρόπο πραγματικότητες που αφορούν την Κύπρο. Γιατί κύριοι της Προοδευτικής, η Κύπρος δεν είναι απλά ελληνική, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας και όσο και αν προσπαθήσετε να μπασταρδέψετε, να δηλητηριάσετε συνειδήσεις και ψυχές, εμείς θα το φωνάζουμε τις αλήθειες που για 3000 χρόνια παλεύουν να επιβιώσουν στο νησί. Τα συνθήματα είναι τόσο «φασιστικά», όσο και τα φρονήματα των αμούστακων νέων που περιφρόνησαν τις αγχόνες των Άγγλων και των ηρώων που αψήφισαν τις φλόγες και τις χειροβομβίδες των κατακτητών ορθώνοντας ένα μεγάλο «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ».
Μιλάτε για αγώνες δημοκρατίας, δίπλα στο πλευρό του Ελληνικού λαού, αλλά είσαστε οι μεγάλοι απόντες από κάθε διαμαρτυρία κατά την πενταετία καταδυνάστευσης του τόπου μας από τον Δημήτρη Χριστόφια. Δεν είστε σε θέση να μιλάτε για δημοκρατία και αγώνες, όντας οι νοσταλγοί και οι ιδεολογικοί συνεχιστές του Στάλιν και της «δημοκρατίας» των Γκούλαγκ, των εκτέλεσεων και των δεκάδων εκατομμυρίων νεκρών. Άλλωστε το «δημοκρατικό» σας αίσθημα φάνηκε ξεκάθαρα το καλοκαίρι του 2011, όταν η ενοχή από το αίμα 13 ανθρώπων σας ώθησε να αμολήσετε στους διαδηλωτές του Προεδρικού τα Pinzgauer και τα καπνογόνα.
Μιλώντας εκ μέρους της δικής μας παράταξης, μόνο αηδία μας προκαλούν οι δηλώσεις σας και το σκεπτικό σας. Είμαστε υπερήφανοι υπηρέτες του Έθνους μας και θα το κραυγάζουμε σε κάθε ευκαιρία. Εσείς τα μόνα παράσημα που έχετε είναι ως συνεργάτες του αγγλικού εθνικισμού, με το κόμμα σας στο πλευρό των ρουφιάνων και των κατήγορων του μεγαλύτερου έπους της κυπριακής ιστορίας. Σήμερα δε, έχετε ορθώσει ακόμη ένα λάβαρο, αυτό της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, στηρίζοντας τη λύση που επιδιώκει και προσπαθεί να επιβάλει εδώ και δεκαετίες ο τούρκικος εθνικισμός. Και με τη διαχρονική σας αναίδεια, έχετε καταντήσει να χαρακτηρίζετε μουτζαχεντίν της ΤΜΤ ως «σύντροφούς» σας, όπως αποκαλούσε ο Χριστόφιας τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.
Επομένως, η Α.Φ.Κ. Τόλμη θεωρεί τους χαρακτηρισμούς σας παράσημα, τα ίδια που μας στολίζουν διαρκώς οι Τούρκοι κατακτητές του τόπου μας, κάτι που αποδεικνύει πως κάνουμε σωστά το έργο μας. Όσο για το αν είναι «φασιστικά» τα συνθήματα, νομίζω το θερμό χειροκρότημα και ο θαυμασμός της τοπικής κοινωνίας των Ιωαννίνων που αντίκρυσε υπερήφανους ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ από τη μαρτυρική Μεγαλόνησο είναι αρκετά για να διαψεύσουν τη ιλαροτραγική επιχειρηματολογία σας και να αποδείξουν πως για ακόμη μια φορά, είστε μια περιθωριακή παράταξη σε αυτή την πόλη που φοιτούμε.
Εν κατακλείδι, γνωρίζουμε πως θα συνεχίσετε να παλεύετε για τον αρρωστημένο στόχο σας που δεν είναι άλλος από τον αφελληνισμό της Κύπρου και την μετατροπή της στη μαρξιστική ονείρωξη της πολυπολιτισμικής πανσπερμίας. Το έργο που ξεκίνησε πρώτη η αγγλική αποικιοκρατία και κληρονόμησε έπειτα σε εσάς, θα βρίσκει πάντα απέναντι του το αυτόνομο αντι-ομοσπονδιακό κίνημα, που με ψηλά τα λάβαρα του Έθνους στις καρδιές μας θα σας βροντοφωνάξουμε πως:

ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ