₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΡΕΠΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ως υποψήφιος Aντιπεριφερειάρχης της Θεσπρωτίας θα ήθελα να στείλω ένα ελπιδοφόρο μήνυμα τόσο στους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και σε όλους τους συνεργαζόμενους φορείς για την ανάδειξη και προώθηση του Θρησκευτικού Τουρισμού, ένα είδος τουρισμού που αναζητάνε κυρίως οι Χριστιανοί, όσοι έχουν απομείνει ακόμα, ύστερα από τα σατανικά σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και που με πολύ αγώνα προσπαθούμε να διασώσουμε την πίστη μας.
Αυτό βέβαια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και από τον ομόδοξο και φιλικό προς την Ελλάδα λαό, τους Ρώσους, που για τον Χριστιανισμό μάχονται με όλους τους εχθρούς.
Ένας λαός που πλέον έχει απομονωθεί τόσο από τις ΗΠΑ αλλά και την ΕΕ λόγω Κριμαίας και αντί η Ελλάδα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να χειροκροτήσει τις ενέργειες των Ρώσων, τις καταδικάζει απερίφραστα μέσω των κομμάτων του μνημονίου, στρέφοντας όλη την Ελλάδα κατά της Ρωσίας.
Θέλω να στείλω ένα μήνυμα αγάπης στους Ρώσους, ένα μήνυμα συμπαράστασης, ένα μήνυμα γεμάτο κουράγιο για τις ενέργειες που κάνουν υπέρ της χώρας τους και βέβαια υπέρ του Χριστιανισμού.
Σας πληροφορώ πως ένα από τα κυριότερα και πρωτεύοντα σχέδια μου στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας θα είναι η σύσφιξη των Ελληνορωσικών σχέσεων η άμεση συνεργασία στον τουρισμό καθώς και η προώθηση των Ελληνικών ντόπιων προιόντων στην Ρωσία. Για τις επενδύσεις δεν χρείαζεται να πούμε πολλά διότι θα έρθουν από μόνες τους,όταν υπάρξει σύσφιξη σχέσεων και ειλικρίνεια μεταξύ των δύο λαών.