₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Συνέδριο ισλαμιστών στην Ελληνική Καβάλα - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Προς τιμήν του Μωχάμετ Άλι της Αιγύπτου του πάτερα του Ιμπραήμ που κατέσφαξε την Ελλάδα
Έγινε κι αυτό στην Ελλάδα του Μνημονίου: Συνέδριο πραγματοποίησε την εβδομάδα που πέρασε το ερευνητικό κέντρο "Μώχαμετ Άλι", συνέδριο διεθνές στο οποίο ειδικοί του ισλαμικού πολιτισμού ανέλυσαν τα μουσουλμανικά επιτεύγματα στη διάρκεια των αιώνων.
Το συνέδριο αυτό πραγματοποιήθηκε στην ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία οι ισλαμιστές καθημερινά αποκεφάλιζαν ανθρώπους με μαχαίρια και τσεκούρια σε Ασία και Αφρική. Και έγινε σε μια χώρα όχι μουσουλμανική, αλλά στην Ελλάδα η οποία γνώρισε για 400 ολόκληρα χρόνια τη βία και τις σφαγές του ισλαμικού χαλιφάτου στο οποίο επικεφαλής ήταν ο Σουλτάνος των Οθωμανών.
Όμως δεν είναι μόνο αυτά...Μέσα σε κατάσταση μιας κυριολεκτικής ιστορικής αφασίας στην Ελλάδα τιμάται ο Μωχάμετ Άλι, ο οποίος είχε αποστείλει με ισχυρά στρατεύματα τον Ιμπραήμ ο οποίος έπνιξε τους Έλληνες στο αίμα. Και όχι μόνο αυτό. Το σχέδιο του Ιμπραήμ ήταν να κατασφάξει ολόκληρο τον ελληνικό πληθυσμό και να εγκαταστήσει στην Πελοπόννησο Φελάχους από την Αίγυπτο.
Σήμερα 200 σχεδόν χρόνια μετά τις σφαγές εκείνες φαίνεται πως ο Μωχάμετ Άλι, ο πατέρας του σφαγέα Ιμπραήμ έχει φίλους στην Ελλάδα. Είχε και τότε... Όπως τους προδότες σαν τον Νενέκο που πολεμούσαν ενάντια στην Πατρίδας τους στο πλευρό του, όπως κάποιους μεγαλέμπορους ελληνόφωνους στην Αλεξάνδρεια τους οποίους σήμερα τους θεωρούμε... ευεργέτες και οι οποίοι είχαν φτιάξει δίκτυο κατασκόπων υπέρ του Ιμπραήμ στα χρόνια της Επαναστάσεως. Ανάμεσα στους οποίους και ένας πρόγονος του σημερινού Νενέκου.
Πάντα επίκαιρος ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που είχε πει μετά την απελευθέρωσή μας: "Ακόμα τ΄ άλογό σου μας πατά Μπραΐμη".
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού