₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η έκθεση της πολεοδομίας - STOP στον σύζυγο της αντιπεριφερειάρχη Τατιάνας Καλογιάννη! 


 Αυθαίρετες οι εργασίες που έκανε χωρίς άδεια για τη μονάδα λυματολάσπης στην Ελεούσα-Του επεβλήθη πρόστιμο αυθαιρέτου και διέταξε διακοπή εργασιών και κατεδάφιση εντός 30 ημερών!!!

ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Σε μια «έκθεση αυτοψίας αυθαιρέτου» …τύλιξαν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του Δήμου Ζίτσας τον κ. Κων/νο Σταύρου, σύζυγο της αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων κ. Τατιάνας Καλογιάννη, ο οποίος τώρα θα πρέπει όπως κάθε κοινός θνητός να αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Συγκεκριμένα η πολεοδομία Ιωαννίνων με το 87421/7568/3-10-2014 έγγραφό της διατάσσει οι «αυθαίρετες κατασκευές οφείλουν να κατεδαφιστούν/αποκατασταθούν εντός τριάντα (30) ημερών» αναφερόμενη στον έλεγχο που έκανε στο Νο 86 τεμάχιο του αναδασμού Ελεούσας, στο οποίο ο κ. Κ. Σταύρου θέλει να κάνει ιδιωτική μονάδα λυματολάσπης και χωρίς να έχει άδεια που προβλέπεται έκανε αυθαίρετες εργασίες. Υπενθυμίζεται ότι προ δύο εβδομάδων ο δήμαρχος Ζίτσας κ. Μιχ. Πλιάκος αρνήθηκε και δεν θέλησε να προβεί ο Δήμος Ζίτσας σε καταγγελία προς την πολεοδομία, με αποτέλεσμα να κάνουν την αίτηση οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και να δικαιωθούν, αφήνοντας εκτεθειμένο το δήμαρχο Ζίτσας.


«Κρύβεται σκάνδαλο»
Για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα...
ο Μιχάλης Κασσής σε τηλεοπτική του συνέντευξη τη μέρα που η πολεοδομία έκανε τον έλεγχο είπε: «Εδώ εγώ θα μιλήσω ευθέως. Κρύβεται σκάνδαλο!» αφού βρίσκεται κοντά στις πηγές της Κρύας αλλά και εντός περιοχής Natura 2000. Ταυτόχρονα ο κ. Κασσής έθεσε προ των ευθυνών του και το σημερινό δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, από τον οποίο ζήτησε να πάρει θέση για το θέμα, μιας και η μονάδα λυματολάσπης βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τη μονάδα του βιολογικού της ΔΕΥΑΙ και όπως υποστήριξε θα μπορούσε να αναλάβει η ίδια η ΔΕΥΑΙ τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Καμία άδεια
Η πολεοδομία στο έγγραφό της διαπιστώνει στάδιο εργασιών 100% για όσες εργασίες πρόλαβε και έκανε χωρίς άδεια ο σύζυγος της αντιπεριφερειάρχη κ. Τατιάνας Καλογιάννη, ενώ το έγγραφό της το τοιχοκόλλησε στην ιδιοκτησία του κ. Κ. Σταύρου στις 3 Οκτωβρίου 2014. Μάλιστα στέλνει το πρωτόκολλο αυθαιρέτου στην Αστυνομία ενώ το κοινοποιεί και στο ΙΚΑ, αφού ως γνωστόν οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων διώκονται ποινικά και παραπέμπονται στο δικαστήριο. Όπως αναφέρουν γνωρίζοντες τα πολεοδομικά, όταν σε μία ιδιοκτησία διαπιστώνονται αυθαίρετα, καμία άδεια δεν βγαίνει αν πρώτα δεν κατεδαφιστούν/ αποκατασταθούν οι αυθαιρεσίες, γεγονός που θα δυσχεράνει σημαντικά την διαδικασία αδειοδότησης της μονάδας λυματολάσπης, αφού οι εμπλεκόμενοι υπηρεσιακοί παράγοντες θα είναι προσεκτικοί.







πηγή: http://epirusgate.blogspot.gr/