₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ρωσικά Βομβαρδιστικά Πάνω Από Τη Σούδα! Εντολή Πούτιν για Κάθοδο της Πανίσχυρης Μυστικής Υπηρεσίας FSB! Τέλος χρόνου για τους Ρώσους στην Ελληνική Κυβέρνηση!

… CIA και Δυτικές Μυστικες Υπηρεσιες Προστατευουν την Κυβερνηση!…

Έχουν γραφτεί παρα πολλά στα Ελληνικα ΜΜΕ για την συχνη αφιξη του Ρωσικου Στολου στην Ελλαδα! Μαλιστα τα δυο τελευταια χρονια δεν ερχονται στην θαλασσα της Μεσογειου σαν απλοί επισκεπτες! Ολες αυτες οι συχνες επισκεψεις συνοδευονται και απο μεγαλες Αεροναυτικες Ασκήσεις στο Αιγαιο και στην Κυπρο! Ουδεις ομως δεν αναρωτηθηκε Γιατι τοσο ενδιαφερον ξαφνικα τον Ρωσων για την Μεσογειο και την Ελλαδα!

Τα περισσοτερα ΜΜΕ αναλυουν οτι η Ρωσικες Ναυτικες Δυναμεις βρίσκονται στην περιοχη για να προστατεψουν τα Στρατηγικα τους Συμφέροντα στην Συρια! Θα ελεγα οτι αυτη η αποψη ειναι σωστη, γιατι χαρη της παρουσιας του Ρωσικου Στολου αποτραπηκε η Στρατιωτικη Επεμβαση στην Συρια τον Δυτικων Δυναμεων,μαζι με την Τουρκια! Εγω ομως σας Αποκαλύπτω τα Νεα Στρατηγικα Σχεδια τον Ρωσων στην Μεσογειο και Ελλαδα!


Καταρχας οταν ξεκινησε ο Εμφυλιος στην Συρια το Ρωσικο Ναυτικο εχει σχεδον μονιμη παρουσια στην περιοχη, με συχνες Ασκησεις στην θαλασσια περιοχη της Κυπρου ,που ομως το σεναριο αυτων τον Ασκησεων δεν αφορα μονο την προστασια της Συριας, αλλα βαση της τελευταιας Ασκησης που εγινε τον περασμενο μηνα, το σεναριο ηταν να στοχοποιήσουν και να καταστρεψουν της Βασης της Μ.Βρετανιας στην περιοχη Ακρωτηρίου και Δεκέλειας στην Κυπρο.

Η βαση της Μ.Βρετανιας στην Κυπρο, στοχοποιήθηκε με εικονικους βομβαρδισμους απο το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» με πτήσεις μαχητικών Sukhoi Su-33 και ελικοπτέρων Kamov Ka-27, αλλα και απο θαλασσης το Ρωσικό καταδρομικό Moskva χτυπησε της Βασης με εικονικο καταιγισμό πυραυλων με τα νέα βλήματα επιφανειας-επιφανείας ακτίνας δράσης 500 χλμ. που έχει εφοδιαστεί! Στην Αγγλικη Βαση ( Ακρωτηρίου και Δεκέλειας ) επικρατησε πανικος, οταν διακοπηκαν οι τηλεπικοινωνίες, και νεκρωσαν τα ρανταρ απο τις ηλεκτρονικες παρεμβολες τον Ρωσων! Η στοχοποιηση αυτης της βασης στην Κυπρο δεν εγινε τυχαια,αφου ειναι η νουμερο ενα απειλη για την Συρια, και η Γεωγραφικη της θεση εχει υψιστη σημασια για τους Βρετανους στην παρακολουθηση τον χωρων της Μεσης Ανατολης!

Δεν ειναι τυχαιο οτι στην Κύπρο έφτασε κλιμάκιο της CIA αποτελούμενο από 20 άτομα την ιδια μερα που ξεκινησαν η Ρωσικες Αεροναυτικες Ασκήσεις .Το κλιμάκιο της CIA έχει επαφές με τη ΚΥΠ στη Λευκωσία ενώ ο επικεφαλής τους συναντηθεί με τον Κύπριο Πρόεδρο. Και ενω θα περιμενε κανεις οτι το κλιμάκιο της CIA θα ανησυχει για τις προκλητικες ενεργειες της Τουρκιας με το ερευνητικο σκαφος Μπαρμπαρός» που αλωνιζει με συνοδεια τουρκικών φρεγατών στην κυπριακή ΑΟΖ, αυτοι οι κυριοι εξεφρασαν την Δυσφορια τους προς τις Κυπριακες Αρχες,για τις καλες ρωσο κυπριακες σχεσεις,αλλα και τις διευκολυνσεις που παρέχει η Κυπρος στο Ρωσικο Πολεμικο Ναυτικο!

Μάλιστα σε Αρθρο μου με τιτλο ( Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέλνουν Εκτάκτως Υποβρύχιο στη Σούδα! Ενισχύονται οι φόβοι πως η Τουρκία ετοιμάζει θερμό Επεισόδιο!) ειχα επισημάνει την αφιξει του υποβρυχιου τον ΗΠΑ στην Βαση της Σουδας,αλλα οχι τελικα γιατι ανησυχουν για καποιο θερμο επεισοδιο στην Κυπρο.Το υποβρυχιο στάλθηκε για να παρακολουθήσει της Ρωσικες Αεροναυτικες Ασκήσεις,και οχι μονο!

Οι ΗΠΑ ανησυχούν πως μετα την ληξη τον Ρωσικων Ασκησεων στην Κυπρο, η Ρωσια θα στοχοποιήσει και την Βαση τους στην Σουδα, με τον ιδιο τροπο που πραγματοποιησαν της εικονικες επιθεσεις στις Βρετανικές Βάσεις του Ακρωτηρίου και της Δεκέλειας. Η Βαση της Σουδα για τις ΗΠΑ ειναι μεγαλης Γεωστρατηγικης αξιας,λογω της γεωγραφικης θεσης του νησιου οπου η ΗΠΑ μπορουν να ελεγξουν την Μεσογειο και το Λυβικο πελαγος. Για τις Ηνωμένες Πολιτείες , η Σούδα αποτελεί προκεχωρημένη βάση ανεφοδιασμού για τις επιχειρήσεις τους στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή. Οι Αμερικανοί μπορούν να χρησιμοποιούν δεξαμενές καυσίμων στη Σούδα, τις οποίες γεμίζουν με δικό τους καύσιμο. Παράλληλα, διαθέτουν και αποθήκες στρατιωτικού υλικού ( πυρομαχικών).

Το «καμάρι» των ναυτικών εγκαταστάσεων της Σούδας είναι το περίφημο κρηπίδωμα Κ-14. Κατασκευασμένο με κονδύλια του ΝΑΤΟ, το Κ-14 μπορεί να φιλοξενήσει αεροπλανοφόρο. Το μήκος του υπολογίζεται περίπου 300 μέτρα και το πλάτος του περίπου 100 μέτρα. Αυτό το στοιχείο προσφέρει συγκριτικό πλεονέκτημα στη Σούδα, καθώς πρόκειται για τη μοναδική τέτοια εγκατάσταση στη Μεσόγειο. Στο αεροπορικό κομμάτι της βάσης, οι Αμερικανοί διατηρούν δικό τους τμήμα, που το διοικούν αποκλειστικά οι ίδιοι, εντός της 115 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας. Εκεί μπορούν να φιλοξενηθούν όλοι οι τύποι αεροσκαφών, από μαχητικά ως και μεταγωγικά C-130.

Με το ξεκινημα των επιχειρήσεων στη Λιβύη, βρίσκονται στη Σούδα, μεταξύ άλλων, δύο αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου RC-135 και δύο ιπτάμενα τάνκερ ΚC-135 των Ηνωμένων Πολιτειών. Στη Σούδα υπάρχει επίσης ένα από τα ελάχιστα ανά τον κόσμο κέντρα Foracs. Πρόκειται για κέντρο στο οποίο επισκευάζονται τα ηλεκτρονικά συστήματα πολεμικών πλοίων όταν αυτά απομαγνητίζονται και αποσυντονίζονται. Ανάλογες δυνατότητες υπάρχουν σε ελάχιστες χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Γαλλία.

Πράγματι οι φοβοι τον ΗΠΑ βγηκαν αληθινοι, αλλα αυτη την φορα αιφνιδιαστηκαν πληρως με τον τρόπο που η Ρωσια επελεξε να πλήξει εικονικα την βαση της Σουδας! Στις 31 Οκτωβρίου Αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού Il-78M Midas της ρωσικής Αεροπορία ανέλαβαν τον ανεφοδιασμό των 2 ρωσικών βομβαρδιστικών Tu-95H/MS Bear όταν αυτα προσέγγισαν το FIR της Πορτογαλίας, στην συνεχεια κατευθυνθηκαν στην Βαση της Μ Βρετανιας στο Γιβραλτάρ και την στοχοποιησαν , τα 2 ρωσικα βομβαρδιστικα Tu-95H/MS Bear περασαν Ανατολικά της Μάλτας με κατευθυνση την Κρητη, οπου και θα εχετε καταλαβει τι επακολούθησε πανω απο την βαση της Σουδας!

Τελος τα ρωσικά βομβαρδιστικά έφτασαν μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο και εκτέλεσαν εικονικές αποστολές κρούσης στην Κύπρο (στις Βρετανικές Βάσεις του Ακρωτηρίου και της Δεκέλειας). Αξιο απορίας ειναι οτι η Πορτογαλικη ,Ισπανικη, αλλα και Ελληνικη Πολεμικη Αεροπορια , δεν αντεδρασαν καθολου,και δεν προεβησαν σε αναγνωριση και αναχαιτίση τον Ρωσικον βομβαρδιστικων! Φυσικα στα Ελληνικα ΜΜΕ ουτε κουβεντα για το περιστατικο αυτο! Κατι που πολυ δεν γνωριζουν, ειναι οτι την γενική συμφωνία με τις ΗΠΑ για την βάσης της Σούδας την υπεγραψε το 1990 όταν υπουργός Εξωτερικών ήταν ο σημερινός Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαρά!

Αυτο το γνωριζουν πολυ καλα στην Ρωσια,οπως γνωριζουν οτι εκτος του Αντ.Σαμαρα, και ο Σημερινος Αντιπροεδρος της Κυβερνησης Ευαγγελος Βενιζέλος εχει βλαψει τα συμφεροντα της Ρωσιας στα Βαλκανια,και στην Μεσογειο, ας μην αναφερουμε ποσες Ελληνορωσικες Συμφωνιες απο τον τομεα της Ενεργειας μεχρι και τις Αμυντικες, εχουν ακυρωθει με Ελληνικη υπαιτιότητα! Στο Αρθρο μου με τιτλο- Η Ελλάδα στο στόχαστρο τον ξένων Μυστικών Υπηρεσιών,Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην Χώρα μας! Εξηγω αναλυτικα τι ζητανε ολες αυτες οι μυστικες υπηρεσιες απο την Ελλαδα. Δυστυχως η υπομονη του Ρωσου Προεδρου Βλαντιμιρ Πουτιν γαι την Συγκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,εχει λαβει Τελος, και εχει δωσει εντολη στην πανισχυρη Μυστικη Υπηρεσια FSB (να κατεβει στην Ελλαδα ,οχι πλεον σαν Ρωσοι τουριστες) αλλα με ακρως κακες διαθεσεις!



Και απο εκει που η Ρωσια ηταν αυτη που προειδοποιησε τον πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή οτι υπαρχει σχεδιο εξοντωσης του από δυτικές μυστικές υπηρεσίες, η ρόλοι εχουν αλλαξει,πλεον ο Αντ Σαμαρας κινδυνευει απο την Ρωσικη FSB! Φυσικα η Γερμανικες Μυστικες Υπηρεσιες, μαζι με την CIA γνωριζουν για τα σχεδια τον Ρωσον,και εχουν προεβη σε ενεργειες για την ασφάλεια της Ελληνικης κυβερνησης! (και η ΕΥΠ που ειναι?) Η ΕΥΠ ειναι σε πληρη αποσυνθενση, αλλα και δεν την θελουν μεσα στα ποδια τους η Γερμανικη Μυστικη Υπηρεσια και CIA, λογο οτι φοβουνται οτι αρκετοι μεσα στην ΚΥΠ εχουν προσχωρήσει στην Ρωσικη FSB!

Εντωμεταξύ για να μην ξεχναμε τα Ελληνοτουρκικα, η Τουρκια εστειλε stealth σχεδίασης κορβέτα TCG Büyükada (F-512) οπου και έφτασε ανενοχλητη μέχρι τα παράλια της Αττικής. Ο νεος Υπουργος Εθνικης Αμυνας Ν. Δενδιας (δυστυχως ειμαστε και συντοπίτες -Κερκυρα) ειναι υπερμαχος της Βορειοατλαντικης Συμμαχιας, και σαν δικηγορος που ειναι,θα ασκησει μια πολιτικη στα εθνικα μας θεματα, που στο εσωτερικο της χωρας, θα εχει μια ρητορεία σκληρη, για τις Τουρκικες προκλησεις,αλλα στο εξωτερικο θα μιλα κατευναστικα με υποχωρητικοτητα! Δεν ξερω πια θα ειναι η τυχη της πατριδας μου! Και δεν παιρνω κανενος το μερος απο τις Μεγαλες Δυνάμεις, εμενα δεν με ενδιαφερει η διενεξη Ρωσιας vs ΕΕ-ΗΠΑ! Εμενα με ενδιαφερει η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!


πηγή: makeleio.gr