₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Χ.ΠΑΠΠΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

Για πρώτη φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς έλαβε άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και αυτό έγινε αφορμή, για ακόμη μία φορά να εξαπολυθεί επίθεση στην Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου που τηρεί απλά του κανόνες τις κοινοβουλευτικής διαδικασίας. 


Μία εβδομάδα πριν την αποφυλάκιση του, ο Χρήστος Παππάς βρέθηκε στα έδρανα της Βουλής για τη Διάσκεψη των Προέδρων, σε μία προσπάθεια η Πρόεδρος του Κοινοβουλίου να αποκαταστήσει τη δημοκρατική νομιμότητα, την οποία έχει καταλύσει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εξαιρώντας τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία.

Ο Λαικός Σύνδεσμος είναι θύμα του συστήματος που την πολέμησε λυσσαλέα και έστειλε την ηγετική της ομάδα στη φυλακή με ένα σαθρό κατηγορητήριο γιατί απλά δεν υπάκουσε στις εντολές. Δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς και την εξαίρεσαν από όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. 

Το ίδιο αυτό σύστημα χτυπά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σήμερα γιατί απλά τηρεί τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό της Βουλή για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, που το στήριξε ο ελληνικός λαός και του έδωσε την τρίτη θέση στις πρόσφατες εκλογές. Εκτεθειμένοι πάντως βρίσκονται και οι δικαστικοί λειτουργοί που επιμένουν, (όχι όλοι) να λειτουργούν πολιτικά.

Με αφορμή τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ο Χρήστος Παππάς δήλωσε πώς «η απαγόρευση σε εκλεγμένους βουλευτές να ψηφίζουν και να συμμετέχουν σε συνεδριάσεις της Βουλής καταπατά την λαϊκή ετυμηγορία και καταλύει το Σύνταγμα.

Απαιτούμε να πάψει πια αυτή η κοροϊδία, η οποία στόχο έχει να πλήξει την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Απαιτούμε να πάψει η δικαστική εξουσία να παρεμβαίνει στην νομοθετική, όπως παρενέβη η εκτελεστική εξουσία, δηλαδή Σαμαράς, Βενιζέλος και λοιποί στην δικαστική εξουσία τον Σεπτέμβριο του 2013. Να σταματήσει πια αυτή η κοροϊδία, να αποκατασταθεί η νομιμότητα, το Σύνταγμα και η Λαϊκή Κυριαρχία!».

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και εντός της Διάσκεψης λαμβάνοντας το λόγο.