₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ «ΠΑΓΙΔΑ» ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ

«Φως» στην απαγωγή ενός 24χρονου Πακιστανού «έριξε» η πολύμηνη και συστηματική έρευνα της. Δράστες, όπως αποδείχθηκε από την αστυνομική έρευνα, είναι εννέα αλλοδαποί, εκ των οποίων πέντε Αφγανοί, τρεις Πακιστανοί και ένας υπήκοος Σρι Λάνκας.
Από τους αστυνομικούς συνελήφθη 43χρονος Πακιστανός που θεωρείται ηγετικό μέλος της εγκληματικής ομάδας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση και ελαφρές σωματικές βλάβες, κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 27-4-2011, οι συλληφθέντες απήγαγαν στο Λαγονήσι τον 24χρονο και απαιτούσαν από συγγενείς και φίλους του την καταβολή του χρηματικού ποσού των 10.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της κράτησής, οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν από τους οικείους του θύματος, το χρηματικό ποσό των 2.450 ευρώ, το οποίο παρέλαβαν σε προσυμφωνημένη συνάντηση στις 10-5-2011, στην Πλατεία Αμερικής. Μετά την παράδοση των χρημάτων ελευθέρωσαν στο ίδιο σημείο, τον 24χρονο απαχθέντα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

ΠΗΓΗ:www.eglimatikotita.gr